Емоцията Остава вече 20 години

Остава станаха на 20 години.

Имах удоволствието да бъда на концерта снощи в Порк Пай, където се събраха повече от 1 000 души, които преди всичко искаха да чуят отново любимата си музика.

Беше много приятно – емоционално и уютно. Музиката отново беше преживяване. Мисля, че всички се вълнуваха – и те на сцената, и ние в публиката, и всичките им приятели, които бяха там.

снимка: dnevnik.bg

Аз станах фен на Остава, когато за първи път ги слушах на живо. Дотогава въпреки, че знаех по-известните им песни, не мога да кажа, че ги слушах, освен ако случайно не се въртеше някоя тяхна песен по телевизията. Грабнаха ме, когато за първи път ги слушах в клуб  – вече не помня кога и къде е било, сигурно в Строежа. Музиката им е прекрасна, отличителна, свирят уникално и имат отношение към почитателите си.

Мисля, че снощи всеки успя да чуе любимата си песен и да преживее отново поне един спомен. Защото в тези 20 години, всички ние, които бяхме там, сме събрали много спомени с песните на Остава, много емоционални и красиви моменти. Събрахме си и нови спомени, защото настроението и усещането отново бяха незабравими.

Като един обикновен почитател, много се радвам, че имаше толкова много хора – дава ми надежда, че все още и в България има хора, които ценят добре направената музика. Дано Остава продължат да правят изключителна музика още 20 години.

Ако не сте ги слушали на живо досега, препоръчвам!

Ето и видео от концерта снощи, когато почти накрая чухме „Ще дойдеш ли с мен?“, заедно с Гурко от Анимационерите и Иво Чалъков от Gravity Co. На екраните до сцената се въртеше стария клип, в който всички изглеждат съвсем млади 🙂

 

Добавям и една снимка от till late, на която се виждаме аз и Кали как се раздаваме 😀

Advertisements

About lyutova

Обичам да пътувам. Обичам преживяванията, заради които обичам живота - независимо дали включват човек, място, книга, музика или храна. Всички публикации от lyutova

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: